Capitolul 11

Capitolul  11

“Nu ai fost aici doar ca sa o vizitezi pe mama ta nu e asa?”  m-a intrebat ea.

“Bineinteles ca de asta am venit” am raspuns eu confuza.

“Sigur ca da Angel”

OH la dracu!

“Nu stiu despre ce vorbesti”. Cu coada ochiului o puteam vedea pe Renne cum se uita inainte si inapoi unde era Edward.

“Bella e ok, nu voi spune nimic dar te rog spune-mi adevarul  chiar daca stiu sigur ca asa e” m-a luat ea de mana.

“Putem sa ne intalnim la o cafea mai tarziu si sa vorbim?” nu ii puteam refuza nimic lui Alice din nu stiu ce motiv,  dar nu vroiam sa ii dau dreptate de fata cu toata lumea.  Alice a inceput sa tipe si sa sara iar apoi m-a imbratisat.

“E ok din partea mea, da-mi telefonul tau” – i-am dat telefonul meu si ea a notat numarul ei de telefon – “Te sun mai incolo si ne vom intalni”. Ea a zambit si apoi s-a dus langa ceilalti. Jasper a zambit in timp ce si-a pus bratul in jurul umerilor lui Alice si apoi toti si-au continuat plimbarea.

“Ii vei spune totul?”  m-a intrebat Renne in timp ce si-a pus mana pe umarul meu.

“Nu vad ce ar fi gresit in asta, stiu ca nu va spune nimanui. ”- m-am intors sa ma uit la mama mea – “O voi invita pe la mine in seara asta.”

“Esti sigura ca vrei sa o duci la tine acasa? Ar putea fi usor coplesita.”

“Vom vedea ce se va intampla” am petrecut restul dupa-amiezei facand cumparaturi si tocmai ne indreptam catre un restaurant Mexican  cand inca o data i-am vazut pe Culleni.

“Jur cred ca sunt blestemata”

“De ce spui asta dulceata?”m-a intrebat mama in timp ce ne-am asezat.

“Oriunde m-as duce acolo sunt si ei tot timpul. ”am murmurat eu. Renne s-a uitat in directia in care ma uitam eu si apoi s-a intors si s-a uitat la mine cu ochii tristi.

“Nu trebuie sa mancam aici daca nu vrei”

“Mi-a lipsit locul asta”  am zambit eu. Nici unul dintre ei nu m-a observat inca multumesc lui Dumnezeu.

“Bella!” pana aici a fost.  Mi-am intors scaunul si l-am vazut pe Marco  venind din bucatarie.  El era bucatarul si propietarul acestui restaurant, iar deoarece eu veneam de doua ori pe saptamana aici am ajuns sa il cunosc destul de bine.

“Marco!” m-am ridicat de pe scaun si l-am imbratisat.

“Ce face copilul meu eh?”  m-a eliberat din imbratisare si acum ma tinea de mana.

“Sunt bine ce face armasarul meu?” Marco a inceput sa rada. Am uitat sa va mentionez ca e Gay?

“Fac foarte bine draga mea. Renne cat de bine imi pare sa te vad.” Marco mi-a dat drumul si s-a dus spre Rennes a o imbratiseze. Acum am avut sansa sa ma uit la ceilalti in timp ce ei doi se imbratisau. Rosalie se uita urat, nici o surpriza, Emmet zambea? Presupun ca nici el nu era de acord cu felul de a fi al lui Edward si a iubitei lui.

“Deci sa ghicesc ca vreti sa mancati acelasi lucru ca deobicei?” amandoua i-am spus ca da. Dupa putin timp mancarea a fost  adusa. Vorbeam cu mama despre Forks si New York cand am simtit o prezenta in spatele meu. M-am intors si am vazut-o pe Alice ranjind la mine.

“Hey Alice” am zambit eu in timp ce mi-am pus mana pe spatarul scaunului.

“Deci noi am terminat si ma gandeam poate ne petrecem timpul impreuna?”

“Sigur. Ai terminat mama?” m-am intors si am vazut ca nota de plata era deja platita si Renne statea in picioare cu geanta in  mana.

“Sigur ca da, sa mergem”  m-am ridicat si eu. Alice le-a facut din mana celorlalti  si a plecat cu noi.

“Deci, ai locuit in New York de cand ai plecat?”

“Nu, inainte am stat in Phoenix, am venit aici intr-o vacanta si ne-am decis sa ne mutam aici.” I-am raspuns eu.

“Dragut, cumparaturile aici sunt uimitoare”

“Stiu as putea petrece fiecare ora pe aici” a raspuns Renne . Am inceput sa rad de mama mea.

“Am ajuns”- Ajunsesem la apartamentul meu – “Ne vedem mai tarziu mama” am imbratisat-o pe mama si apoi ea a plecat.

“Unde se duce?” m-a intrebat Alice.

“Se duce acasa” – Alice se uita la mine confuza  – “Asta e apartamentul meu”  ea a tipat usor.

“Detii un apartament, in New York?” a tipat ea.

“Da dar si cu alte persoane.”  Ea a dat din cap si am intrat. Ne-am indreptat catre apartamentul  luxos iar cand liftul s-a oprit Alice a inceput sa fuga prin toate incaperile.  Dupa jumatate de ora in sfarsit s-a oprit si ea pe canapea sa bem o ceasca de cafea.

“Deci imi vei spune adevarul?” m-a intrebat in timp ce s-a intors cu  fata la mine. Mi-am luat ceasca cu cafea si ma uitam la ea intens.

“Ti-l voi spune dar nu trebuie sa ii spui nimanui, nici macar lui Jasper” Alice a oftat.

“Ok promit, acum spune tot” A inceput sa sara pe canapea si nu mi-am putut abtine rasul.

“Ei bine sunt un model, asta fac de doi ani. ” Alice a luat o inghititura din cafea si a dat din cap sa continui – “Eram in vacant de vara aici si am fost observata de un impresar.  Dupa saptamani de interviuri si pictoriale, am semnat si am inceput sa defilez inclusive pentru Victoria Secret”  am zambit si Alice a inceput sa chicoteasca.

“Cred ca anii petrecuti in Forks m-au ajutat defapt, eram atat de nefericita de infatisarea mea  dar cand m-am mutat cu mama mea mi-am schimbat stilul de viata si uite unde am ajuns” am zambit.

“De ce esti inapoi in Forks cand ai toate astea?” a spus aratand spre apartament.

“Am invatat acasa pana acum dar in ultimul an am vrut sa fiu la scoala, sa fiu trata la fel, nu ca Angel modelul de lenjerie intima.” Am ras eu putin.

“Nu imi vine sa cred ca poti purta doar lenjerie intima pe scena, si coperta reviste Sports Illustrated a fost fantastica.”

“Oh mi-a placut la nebunie sa pozez pentru revista aia, costumele de baie au fost nemaipomenite, chiar le am pe aici.” M-am ridicat si m-am indreptat spre dressing-ul din camera mea. Am auzit-o pe Alice cum a icnit cand mi-am deschis dulapul care descoperea multimea mea de haine. Am ales costumul meu de baie favorit.

“Uite-l, Il ador dar nu il pot folosi atunci cand inot” am ras eu. I l-am dat lui Alice iar ea se uita la el cu uimire.

“ E Gucci” a murmurat ea. Am zambit cand am vazut ca Alice cunoaste creatorii de moda.

“Asta nu e garderoba care ai avut-o de purtat noaptea trecuta?”  m-a intrebat ea cand a vazut pungile de patul meu.

“Dap astea sunt” am aprobat eu.

“De ce inca le tii? ”

“Pastram ceea ce purtam pentru Victoria; este o persoana foarte draguta.”

“Stai o secunda? Tu primesti haine gratis?”

“ Vine cu slujba” – am ridicat din umeri – “ Dar nu am unde sa le port” am oftat.

“ Asta e atat de calumea, deci in afara de Usher pe cine ai mai intalnit? ” m-a intrebat Alice in timp ce s-a asezat pe patul meu.

“ Umm sa vedem, Pussycat Dolls, ne-au invatat cateva miscari de dans, Chace Crawford, Zac Efron, Madonna, Beyonce, dar inca astept sa il cunosc pe Robert Pattinson.  ”m-am prefacut ca lesin. Alice a chicotit in timp ce eu m-am prabusit pe pat.

“ Este destula lume”

“ sigur ca da, dar sunt sigura ca vor fi mai multi urmatoarea data cand voi fi in New York.”

“Te mai intorci?”

“Da, voi participa la petrecerea de craciun Victoria Secret. ” am ridicat eu din umeri.

“E atat de tare” am dat din cap. Restul serii l-am petrecut cu Alice care m-a intrebat diferite intrebari si eu i-am raspuns.

“Deci ce s-a intamplat cand am plecat din prea-maretul liceu Forks?” am intrebat-o cu o seriozitate batjocoritoare.

“Nimic deosebit defapt, Rosalie a fost nemaipomenit de nepoliticoasa vrand sa sarbatoreasca plecarea ta, eu si cu Jasper nu prea ne-am bagat , Emmet s-a concentrate mai mult pe sport, dar Edward era cel mai ciudat.”

“ De ce?”

“Doua zile dupa ce ai plecat si am aflat, Edward a devenit tacut pentru mult timp,  nu prea mai glumea, statea singur. Rose a crezut ca e de vina faptul ca ii era dor sa se ia de tine dare u intotdeauna am crezut ca e mai mult de atat. Dupa o luna a redevenit el dar nu se mai lua de nimeni. Asta pana cand s-a mutat Angela. A fost ciudat faptul ca a inceput sa se ia de ea. ”

“Ciudat baiat ”am murmurat eu.

“Ar fi trebuit sa il vezi pe Edward cand ai venit”

“De ce?”

“Ei bine nimeni nu stia cine esti, si instat s-a simtit atras de tine, si nu il pot invinovati apropo.” – am rosit la comentariul ei –“ Dar cand toata lumea a aflat ca tu esti Bella, toata lumea avea un anumit respect pentru tine in afara de Rose, imi pare rau pentru ea apropo, dar Edward doar vroia sa se impace cu tine sis a afle mai multe despre tine. Nu te invinovatesc pentru jocurile care I le faci , cred ca el merita din plin, poate eu si Jasper te putem ajuta.” A ranjit ea la mine.

“Te ascult.” Am petrecut urmatoarea ora complotand impotriva fratelui ei. Nu puteam fi mai fericita ca aveam inca un prieten.

“Cand zbori spre casa?” m-a intrebat Alice.

“Maine dimineata”

“A ca mi-am amintit, tu erai cu avionul particular in fata noastra nu’I asa?”

“Da eu eram. Victoria l-a trimis pentru mine pentru a ajunge la show la timp, si am auzit-o pe Rose cum s-a suparat ca mai trebuia sa astepte jumatate de ora”am ras eu.

“Ei bine esti norocoasa, pentru ca noi plecam dupa-amiaza, ar fi mai bine sa plec oricum, ne vedem marti  ” a zambit si m-a imbratisat. Am condus- o pana la usa si ne-am luat la revedere.  Am facut putina curatenie in apartament, si apoi mi-am facut bagajul pentru calatoria de maine dimineata.

Mult prea repede a venit dimineata,  si imi trageam geanta in lift. Am fost luata inca o data de o limuzina si dusa la aeroport.  am dat toate informatiile si apoi repede eram in avion . Dupa cateva ore ma plimbam pe aeroport unde m-am intalnit cu Jake si Leah care  m-au scos in oras in acea seara.

Nimic interesant nu s-a intamplat in restul serii,  in afara ca aproape am adormit pe scaun si am stiut ca era timpul sa plec acasa. Dupa ce i-am spus buna si noapte buna lui Charlie eram intr-un sfarsit in patul meu  confortabil adormind si visand cele intamplate in weekend-ul trecut

27 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. yeyy:)) am avut asa un chef sa traduc:d…sper sa va bucurati si voi….:p
    si sper sa va placa>:D< kisses:*

  2. desigur ca o sa-mi placa, e nemaipomenit ficul
    cand urm capitol? pt ca deabia il astept

  3. misto…deja mult mai intere , bafta in cont;)

  4. clas… imi place… ma bucur ca Al si Bella sunt prietene… asa trebuie sa fie… vreau sa vad ce-i va face lui Edward.. abia astept… 🙂

  5. Nici nu știi cît de tare mă bucur că ai avut chef să traduci 😀 Capitolul este extraordinar.. sper să reușești il să-l postezi în curînd pe următorul… desigur dacă ai timp 🙂
    Spor la tradus.

  6. cum sa nu ne placa? eu il ador:x! spor la tradus! pupici!:*:*>:d:d<

  7. Ai tradus f.repede ca sa ne bicuri pe noi.Multumim si spor la tradus in continuare.Faci o treaba f.buna.

  8. Asa deci puteam sa jur ca spiridusu ala mic va comlota ceva impotriva lui Ed :X:X si e ceva bestiall :X:X
    bv traduci ff repede si bine :*:*
    pw cand urm cap? :X:X
    pwpiki :*:*:*:*

    • repede ma apuc de el in seara asta…poate pun o parte din el?e mai bine oare asa sa pun p parti?voi ce ziceti?mi se pare mai usor si asa as putea sa postez mai rpd….spuneti-va si voi parerea:*

  9. e super .astept capitolul urmator.pupici

  10. astept capitolul urmator…a fost super pana acum

  11. astept capitolul urmator…sper sa il pui incurand

  12. deea
    am devenit dependenta de ficul asta
    te rog sa traduci cat poti u de repede
    cap urmator:x
    >:D<

  13. cand apare urmatorul capitol?:D

    • scumpele mele nu foarte repede:(….imi pare rau dar am la romana proba aia orala luni…..si of:( chiar nu am timp acu…cand voi avea timpul liber promitttt sa traduc:(….cer mii de scuze

  14. doamne ce tare e capitolul asta:X:X:X:Xchiar ma bucur ca ia spus tot lui Alice:X:X:X
    deci vreau capitolul urmator cat mai repede:X:X:X

  15. Gata proba orala,acum ne-a venit randul si noua.Sunt convinsa ca ai fost exceptionala la romana.Bafta in continuare si la restul probelor,dar cred ca cele mai importante sunt cele din vara,la scris.

    • experimentata:x doamne am avut emotii…si le-am avut degeaba…e simplu;))….da si ai dreptate cele din vara sunt imp dar nici nu vroiam sa ma fac de ras….si conteaza si astea pt mn:p

  16. Cand postezi urmatorul capitol?

    • duminiCA va aparea cel mai sigur:(….scz k nu am pozstat….pana acu,,,dar nu am avut timp

  17. super ce tare :X:X:X

  18. Nu trebuia sa apara astazi capitolul 12?

  19. Inebunesc daca nu mai apare odata cap.12 :((

  20. wooooaaa:X::X::X::X:X

    superb minunat perfect:X:X:X

    uu..si Ed…hmm=P~:-? el era indragostit inca dinainte sa se mute Bella de ea…doar ca nu si-a dat seama..ciudat:X dar atat de…dragutz si romantic:X:X

    doamne, iubesc ficul asta:X:X
    sper sa pui cap urm cat mai curand:X:X

  21. cand apare urmatorul capitol…nu trebuia sa apara?:-s:((

  22. soO..edward este in love
    aha…si bella nu stia pana acum oke
    ma bag la nextul ca sa aflu mai moolte

  23. oare ce so fi intamplat cu edward inafar de faptul ca e indragostit de bella?…………a daaaaa stiu…e indragostit de bella….:-p


Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.