Capitolul 14

Capitolul 14

“Trebuie sa planuim mai multa razbunare”  a murmurat Alice.

“Ce spuneti daca il facem  jelos?” eu si Alice ne-am intors spre Jasper  cu priviri intrebatoare.

“Ce zici daca iti faci un iubit sau ceva de genul?” a ridicat el din umeri.

“Si stiu barbatul perfect.” Am zambit in timp ce mi-am luat telefonul si am inceput sa sun. dupa al treilea apel el a raspuns.

“Hey…”

“Bella iubito ce faci?”

“Sunt bine, multumesc Seth, tu ce faci?” Seth este un model care l-am intalnit in primul meu an,  si el deasemenea este un model de lenjerie intima pentru Victoria Secret, si este extreme de aratos si destul de cunoscut. Dar majoritatea oamenilor nu stiu ca el este extrem de gay deoarece se comporta atat de barbatesc.

“Eu fac foarte bine, acum pot sa intreb de ce ma suni fetita?” el vorbeste doar asa cu mine, si eu gasesc lucrul asta foarte dragut.

“Vreau sa imi faci un mare favor”

“Spune” Alice si Jasper  stateau amandoi pe canapea si se uitau la mine cu confuzie.

“Iti amintesti motivul pentru care eram in New York?”

“Imbecilul ala care si-a batut joc de tine?”

“Mda, ei bine acum sunt inapoi in Forks , si vreau sa ii dau o lectie si vreau ca tu sa ma ajuti.”

“Ce pot face scumpa mea? Orice ca sa distrug un barbat” a chicotit el.

“Poti veni aici pentru cateva saptamani si sa te prefaci a fi iubitul meu? ” m-am dus direct la subiect decat sa il ocolesc.

“Bineinteles ca pot” am pus totul la cale inclusiv faptul ca ne vom intalni in pauza de pranz cand eu voi fi la scoala pentru a ne putea vedea toata lumea.  Am zambit in timp ce am inchis.

“Acela a fost Seth Clearwater? Modelul de lenjerie intima? Cel mai frumos barbat de pe pamant?” m-a intrebat Alice cu ochii atintiti pe mine.

“Scuza-ma, sunt de fata..” Jasper i-a facut cu mana prin fata ochilor ei  in timp ce eu radeam.

“Da el e, dar sa iti spun un secret ” – s-a aplecat mai aproape de mine – “Este complet gay”

“Cum adica este gay? Pare atat de viril pana si in interviurile sale” aproape a tipat Alice.

“Asta e vina publicistului lui, este pentru a atrage populatia feminina”

“Am inteles, nu imi vine sa cred ca il voi cunoaste, si Edward va fi asa gelos ” a batut ea din palme. In jurul orei 10  Charlie a venit acasa si Alice si Jasper au plecat, amandoi entuziasmati de ziua de maine.

Urmatoarea dimineata eram atat de incantata sa il vad pe Seth; au trecut cateva luni de cand nu l-am mai vazut avand in vedere ca a calatorit in jurul lumii. M-am dat jos repede din pat, am facut un dus si din nou eram in fata dulapului meu. Dupa ce mi-am bautut usor degetele de obraz m-am decis sa imi iau setul meu polka in culorile alb si negru  care se va potrivi perfect cu rochita mea in acelasi stil si pantofii. Dupa ce m-am imbracat mi-am facut parul buclat si l-am lasat sa cada pe umerii mei si mi-am aplicat  doar putin machiaj.

La scoala a fost aceiasi rutina, cum ma intorceam oamenii se holbau, ma duceam la ore si dupa in pauza de pranz.  M-am asezat langa multimea cu care luam masa intotdeauna, si tot ma intorceam spre Alice care era extreme de zambitoare. Deodata s-a facut liniste si nu puteam auzi decat niste icnituri.

“Oh, Dumnezeule” a soptit Jessica in timp ce gura ei a ramas larg deschisa.  M-am intors si l-am vazut pe Seth stand in dreptul usii imbracat in blugi stransi si intr-un tricou alb. De altfel avea si ochelarii de soare la ochi dar si i-a scos pentru a scana intreaga cantina. Dupa ce m-a vazut mi-a zambit si a inceput sa se indrepte spre mine. M-am ridicat si aproape am alergat spre el. Am sarit in bratele lui  si mi-am infasurat picioarele in jurul taliei lui.

“Buna fetita” a soptit el. M-am aplecat pe spate si el mi-a daruit un mic sarut pe buze  si atunci am auzit mai multe icnituri.

“Hey, iti multumesc atat de mult ca faci asta” l-am imbratisat mai tare ca sa ii pot  sopti in ureche.

“Nu-I nici o problema, acum care este el?”

“Vezi masa din stanga?” – l-am simtit cum m-a aprobat dand din cap – “E acela cu parul de culoarea bronzului”

“Fata la naiba, e o bomboana de baiat”  am ras la comentariul lui . m-a lasat jos inapoi pe podea  si toata lumea inca era tacuta.

“Vino” l-am luat de mana si ne-am mutat la masa la care stateam inainte.

“Lume acesta este Seth, Seth el e Jacob, Leah, Jessica si Mike…” Am continuat sa spun nume in timp ce aratam spre ei. Seth s-a asezat , m-a tras in poala lui si si-a pus mainile in jurul taliei mele. Ma simteam bine sa fiu tinuta asa.

“Ah tu esti Jacob, am auzit multe despre tine de la aceasta persoana ” m-a gadilat putin si eu am ras.

“Da?”a intrebat el ridicandu-si sprancenele. Era informat de toata mascarada cu relatia la fel ca si Leah  dar nu stiau cine este persoana.

“Da, intotdeauna vorbeste despre cel mai bun prieten al ei.”  Jake a zambit si apoi am continuat in discutii normale.

“Deci Seth, pentru cat timp esti in Forks?” a intrebat Jessica in timp ce isi flutura genele  si s-a inclinat inainte pentru ca toata lumea sa ii vada decolteul.

“Probabil voi fi pe aici pentru cateva saptamani dar voi si pleca, vreau sa imi petrec cat mai mult timp cu Bella dar am si o slujba de facut. ” a zambit el gentil apoi s-a intors la mine si m-a sarutat usor pe buze.  Am zambit tare.

“De cat timp esti cu Bella?” a intrebat Mike  intr-un ton iritat.

“Oh de aproape 2 luni nu-I asa fetita?” s-a intors Seth spre mine.

“Asa e.”  am zambit in timp ce m-am aplecat si mi-am pus capul pe pieptul lui in timp ce el isi plimba mana pe spatele meu.  Clopotelul a sunat si ne-am ridicat cu totii ne-am luat ghiozdanele si ne-am indreptat spre urmatoarea ora. Seth m-a condus spre urmatoarea mea clasa si mi-a carat geanta.

“Deci ne vedem mai tarziu?” el a dat din cap.

“Vom merge sa facem ceva”am zambit.

“Uite ca vine si Edward” m-am uitat in spatele lui Seth si l-am vazut pe Edward  uitandu-se urat la el.

“Pregateste-te”

“Pentru c….” am fost oprita de buzele lui Seth pe care si le-a presat peste ale mele, s-au  miscat impreuna dar era un pic ciudat sa il sarut pe Seth . am auzit un marait care a trecut pe langa urechile mele,  si m-am oprit si m-am dat inapoi pentru a-l vedea pe Edward intrand in clasa si pe majoritatea lumii de pe coridor holbandu-se.  i-am facut din mana lui Seth  si am intrat in clasa. L-am vazut pe Edward holbandu-se jos spre masa cu asa o furie.  Jessica a venit spre mine si a mers cu mine in spatele clasei.

“Nu pot sa cred ca il cunosti pe Seth Clearwater , si l-ai sarutat, sunt asa geloasa. ” am ras in cauza ei  ea a oftat si si-a trecut mainile la piept.

“Sunt mai bun decat modelul ala stupid. ” l-am auzit pe Edward murmurand.

“Scuza-me Edward?”  m-am intors spre el si m-am uitat intens in ochii lui. Am fost incept vrajita de diferitele culori de verde.

“Nu mai conteaza, deci el era date-ul tau aseara?”  m-a intrebat in timp ce rupee mici fasii de hartie din coltul caietului.

“Da dar zborul lui a fost anulat.” El doar a dat din cap si nu a mai spus nimic pentru restul orei.  La sfarsitul orelor  vroiam doar sa imi cer scuze in fata lui Edward pentru ca arata tare rau.  Nu imi puteam da seama de ce insa, trebuia sa fie mai mult gelos decat  deprimat.  Am trecut pe langa grupul lor in drum spre masina.  Rose a iesit in fata grupului.

“Cum naiba l-ai facut pe Seth Clearwater sa iasa cu tine?”

“Pardon?”

“Cati bani i-ai dat? ” s-a aplecat intr-o parte balansandu-si toata greutatea de pe un picior pe altul.

“Nu i-am dat nici un ban” am inceput sa fiu defensiva.

“Sigur ai facut-o, el nu  ar fi cu o adolescenta obisnuita ca tine”

“Daca vrei sa stii, l-am cunoscut de la mama mea,  este cea mai buna prietena a mamei lui si am facut cunostinta acum cativa ani si am inceput sa iesim ca un cuplu acum 2 luni, asa ca nu indrazni sa ma acuzi ca platesc ca sa am un iubit, doar pentru faptul ca te-ai distrat distrugandu-mi increderea in mine acum 2 ani, asta nu inseamna ca inca sufar din cauza daunelor pe care tu le-ai cauzat. ” am tipat ceea ce a cauzat ca inca o data intreaga lume din parcare sa ramana tacuta, am fugit catre masina mea incercand sa tin lacrimile in loc.  Nu am plans pana ce nu am ajuns acasa si am stat la intrarea in padure in ploaie.  Am stat pe un copac rupt si am plans pana ce nu am mai putut.  Am auzit fosnituri dar am decis sa le ignor pana cand  am simtit doua maini puternice luandu-ma in brate.  Nu stiam a cui erau dar nu imi pasa.

“Ce am facut nu a fost totul drept”  am auzit o voce moale  dar am stiut din profunzimea ei ca era a lui Emmet.

“Stiu ca primii tai ani de scoala au fost ca iadul  cu noi prin preajma  dar cand ai plecat am inceput incet incet sa ne maturizam  dar desigur Rose si Edward  au revenit la vechile lor moduri cu Angela si pentru nu stiu ce motive noi ne-am alaturat. Eu doar am inceput sa ies cu Rosalie atunci cand nu se lua de lume,  poate fi o persoana minunata  dar nu intotdeauna o arata.  Stiu ca nu trebuia sa facem ce am facut, si imi pare rau pentru asta si pentru ca te-am facut sa suferi. Desi imi pare rau pentru ce am facut, sunt intradevar uimit de faptul ca ti-ai revenit atat de repede. Esti plina de incredere, ai un iubit model, stii sa raspunzi certurilor,  si esti de-a dreptul foarte frumoasa incat  o pui in umbra pana si pe Rose dar te rog nu ii spune asta pentru ca ma va rani.” Am ras zgomotos  dar m-am intors cu fata la el. A sters o lacrima cu degetul lui.

“Haide sa te duc inapoi la caldura” m-a  luat in brate in stilul miresei.

“Iti multumesc  Emmet” am zambit  si el s-a uitat in jos la mine si mi-a zambit cu gropite in obraji.

“Nici o problema.”  M-a dus in fata usei mele cand am auzit un tipat mic  si mi-am intors capul sa o vad pe Alice alergand spre mine cu Seth.

“Fetita unde ai fost?”  m-a intrebat in timp ce m-a smuls din bratele lui Emmet.

“Aveam nevoie de un loc unde sa scap, dar am gasit mult mai mult” am zambit  inapoi spre Emmet  care doar a dat din cap si s-a dus spre Jeep-ul lui  in timp ce Seth si Alice m-au dus inapoi in casa. Am fugit repede sus sa ma schimb in niste haine uscate si calde.

“Acum ca toate sunt puse la locul lor, ce se intampla?”

“Ei bine eu am venit sa te vad logic pentru ca nu te-am vazut de ceva timp” A zambit Seth in timp ce s-a asezat langa mine.

“Si eu am venit pentru ca vreau sa te invit la o petrecere” a spus Alice sarind de pe scaun.

“Desigur, okay?”

“Am crezut ca o putem folosi in avantajul tau” si-a incretit Alice sprancenele.

Oh stiu privirea aia…

31 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. sper sa va placa si sper ca nu ati renuntat la citit:*

    • buna.sunt cristina si azi am intrat din greseala pe siteul asta.am vazut ca e vorba de twilight dar nu inteleg care-i faza,sa zic asa:D
      poate sa ma lumineze cineva???multumesc anticipat

      • hmm cum sa iti explicam ma rog nici eu la incp nu am inteles….e vorba de ficuri….facute de fani si personajele sunt din Twilight aici….pentru ca nu mai aveam ce citi ne-am decis sa ne punem noi imaginatia pentru a crea alte povesti….bine altii sa traduca cum sunt eu;))….sper ca te-am lamurit:-??

      • ok…am inteles…ms pt informatie si spor la tradus….imi place si mie foarte mult si astept urmatorul capitol:)

  2. si comentatiiii va roggg…stiuu ca nu rasp dar e foarte frum cand stii k persoanelor le place ceea ce scrii tu….asta imi da putere sa imi fac timp:)….sa pot sa fac si asta….

    kisses

  3. woow…e cel mai klumea capitol!!
    cand postezi?

  4. e super!!!! eu ma bucur ca nu ai renuntat…am asteptat mult capitolul

    • nu renunt doamne fereste doar ca nu am timp…zilelele astea am avut gripa si a fost aiurea tare:-<….am stat infasurata in patura in pat:-s….scuze…

  5. multumim!!!e un cap minunat!!

  6. a fost cel ma tare cap acesta si ce mai wow din el dar mai spun o data wow a fost sentimentalismul lui emmett deci eu credeam ca era alcineva dar camd am citit acolo numele lui emmett am ramas uimita :))
    si edward este asa un copil…daca ar f apreciato pe bella de la inceput 😀

  7. oh, stiu privirea aia””:)))

    imi plc imi plc imi plc:X:X:X

    Edward e geeelooosss>:)
    si Emmett e atat de…sentimental:O:O wow:X:X
    ador capitolul asta:X:X
    dar e asa scurt:-s:-:D<:*

  8. mi se pare scurt capitolul. cand citesc ceva care imi place mi se pare ca se termina foarte repede. capitolul e WOW! nu mai gasesc adjective. bafta in continuare!>:D<:*:* 😀

  9. ms il ador de cand il astetpt estte minat cand mi postezi?

  10. suuper capitolul asta..
    a meritat sa asteptam..
    acum cand apare urmatorul?;;)

  11. e capitolul meu preferat ..cred :X:D
    deci e extraodinar 🙂
    mi-a placut asa mult sa-l vad pe edward gelos:)
    seth e un scump si emmett de asemenea :X
    ma bucur ca bella are prieteni care o pretuiesc :X
    rose chiar nu are de gand sa se schimbe? 😦
    de abia astept sa vad ce se intampla la petrecere :X
    spor la tradus:*

  12. capitolul e fantastic…
    Edward e extraordinar de gelos… ar ucide pe oricine…
    Ma bucur ca Bella a pus-o e Rose la loc, nu avea nici un drept sa-i vorbeasca asa Bellei…
    Si desigur imi pare bine ca Emmett si Bella s-au impacat…
    Abia astept urmatorul cap… 🙂

  13. IMI PLACE MULT , MULT DE INFINIT DE ORI , ESTI GENIALA ASTEPT URMATORUL CAPITOL….POOP

  14. deci:

    sa comentam:
    :))

    1.ma bucur ca bella il face gelos pe edward…merita
    2.are alice niste idei :))
    3.seth arata bine :X
    4.rosalie mai taci din gura
    5.emmet ma bucur ca ti-ai cerut scuze

    acum comentez capitolul:
    1.ai scris fara greseli bravo :bd
    2.ai un fel de e scrie foarte interesant
    3.nu-l pot descrie
    4.si imi mai place felul cum combini personajele unele cu altele

    parerea mea :))

    Deci urmaresc ficul de mult timp…….
    DE fiecare data am niste emotii…cand citesc….ma faci sa ma simt la fel ca personajele……………..aceasi stare

    Stiu ca am aberat destul…………………..
    :))
    Succes in continuare

    kiss and a big hug
    from me:*:*:*

    • nu ai aberattt:*>:D< multumesc mult pentru aprecieri

  15. pe cand urmat cap…app traduci ff bn…spor la tradus…:-*

  16. era”pe cand uramat cap?”…:D

  17. cap e super!!!!!!!bv:)
    urmaresc de ceva timp ficul si il ador!!!!!!!
    povestea e uluitoare si Seth e suuuuuper dragut:)
    abea astept uramatorul cap:D
    kisses:-*:-*

  18. hei pe cand urmatorul cap. adica cat mai dureaza ??? :D:D:D:D:D
    vreau sa stiu :P:P::P
    da-mi si mie o data daca nu poti fixa dami macar cu aproximatie 😀

  19. salut deea
    am facut un concurs care te implica si pe tine:P
    pt mai multe informati acceseaza acest link,cat mai repede

    Concurs

  20. deci ai primit un premiu de la mine 😀 mai multe detalii pe blogul meu 😀

  21. Bună.Ai primit un premiu pe blogul meu. Intră pt mai multe detalii.:D

  22. Imi place!! Bun plan a facut bella…sa il faca pe edward gelos!!Asa:)):)):X:X Ma intreb daca va fi chiar asa de gelos…hmm…astept nextul!:X

  23. Minuant capitol….Felicitari pt traducerea excelenta!!!
    Cu acest comentariu vreau sa-ti mai spun k ai primit un premiu Susshine Award!Pentru detalii intra pe blogul meu: http://alycdalex.wordpress.com/sunshine-award/

  24. seth este un doolce imi place:X:X:X:X:X:X

  25. l-o facut pe edy gelos l-o facut pe edy gelos yeppyyyyyy


Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.